Afbeelding
Foto: blauw

Samenwerking Undrcover en Modiform

Om de introductie en ontwikkeling van het nieuwe watergeefsysteem Undrcover te verbreden, gaat de bedenker hiervan, Studio Blauw, samenwerken met Modiform, producent en distributeur van verpakkingen voor de tuinbouw.

Undrcover is een effectief waterbuffersysteem voor de consument met een aantrekkelijk design, dat goed past in het assortiment concepten van Modiform.
Bedenker Wahing Lee is blij met de samenwerking: "De ervaring en reputatie van een sterke ketenpartner als Modiform dragen in sterke mate bij aan de mogelijkheden om Undrcover goed in de markt te zetten. Nu kunnen we werken aan totaaloplossingen."

Ontzorgen

Het watergeefsysteem Undrcover wordt sinds begin van dit jaar gebruikt door onder andere Van der Voort potplanten, Groene Tint en Butterfly Orchids.
Het waterbuffersysteem zorgt ervoor dat de hedendaagse consument zich veel minder zorgen hoeft te maken over de verzorging van zijn planten, veel mooiere planten behoudt en veel langer plezier heeft van zijn aankoop.
Met de pot covers kunnen daarnaast gemakkelijk allerlei verschillende designs rond de pot worden gestoken, wat de aantrekkelijkheid van het aanbod aanzienlijk vergroot.
Gerben van der Giessen van Butterfly Orchids is dan ook enthousiast over Undrcover. Hij ziet nog tal van mogelijkheden: "Je kunt bijvoorbeeld heel themagericht denken, of je richten op seizoenen en feestdagen.
En het is een heel flexibel systeem, dat al in kleine oplagen maakbaar is.""

Partner

Undrcover is ontwikkeld door Studio Blauw van Wahing Lee, die zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van innovatieve maar vooral haalbare concepten.
Wahing is overtuigd van de meerwaarde van Undrcover. Hij wil daarom graag 'zijn' product verder ontwikkelen en breed beschikbaar stellen. Er is inmiddels veel interesse voor Undrcover bij de producenten van onder meer kamerplanten en Wahing is dan ook druk in gesprek met een groot aantal van hen.
"Dat betekent wel dat de ontwikkeling, productie en distributie van Undrcover moet worden opgeschaald. Met een sterke partner als Modiform kunnen wij sneller en beter tegemoet komen aan de wensen van de geïnteresseerde bedrijven en daarmee meer maatwerk leveren."

Modiform

Modiform zal zich in eerste instantie vooral bezig houden met de wereldwijde distributie van Undrcover potten.
Undrcover sluit naadloos aan op het assortiment van concepten dat Modiform inmiddels heeft opgebouwd.
Het accountteam en het distributienetwerk van Modiform zorgen daarbij voor een goede informatievoorziening, promotie en beschikbaarheid van Undrcover.

"De samenwerking zorgt ervoor dat we complete oplossingen kunnen ontwikkelen," aldus Jeroen Ravensbergen, sales manager bij Modiform: "dan gaat het niet alleen over nieuwe potmaten, maar ook over bijbehorende aangepaste trays, kleurstelling, beschikbaarheid en distributie."

Undrcover maakt zijn debuut op de Royal FloraHolland Trade Fair in November.
In de komende weken krijgt de samenwerking verder gestalte en in het najaar komt het product beschikbaar.

Afbeelding