Afbeelding
Foto: Esdor

Specialist in zeven thema's

wereldwijd n Royal Brinkman is wereldwijd thuis in tuinbouw in de bedekte teelten. Leverancier, adviseur en installateur; gespecialiseerd in 7 thema's.

De thema's zijn teeltwisseling, gewasverzorging, gewasbescherming & desinfectie, verpakking & ontwerp, mechanisatie, technische projecten en service artikelen.
Royal Brinkman wil haar klanten wereldwijd op deze thema's bedienen en ontzorgen. Kennis en advies over oplossingen waar de klant behoefte aan heeft. Om hierop in te spelen heeft Royal Brinkman haar organisatie aangepast aan deze ontwikkeling. Door zeven thema's centraal te stellen en te innoveren volgens de Lean Innovation methode kan slimmer en sneller ingespeeld worden op vragen en wensen uit de markt.
Binnen de thema's wordt in nauwe samenwerking met strategische partners, waaronder leveranciers, kennisinstellingen en klanten, continu geïnnoveerd.
De strategie is gericht op de klant: het ontwikkelen, opbouwen en onderhouden van de klantrelatie. Door de snelle opkomst van digitaal zakendoen ontstaat er nieuw evenwicht. Naast de Royal Brinkman winkels en de persoonlijke verkoop is de offerte- en webshop een belangrijke online aanvulling op de bestaande klantbenadering.

Webshop

Met webshops en offerteshops in meer dan 14 talen heeft Royal Brinkman wereldwijd een enorm bereik.
In binnen- en buitenland staan de volgende kernwaarden centraal: beschikbaarheid van producten & diensten, toepassingskennis, gemak, leverbetrouwbaarheid en bedrijfszekerheid.

Foto hieronder: de Bioverdeler ter bestrijding van trips.

Afbeelding
Afbeelding