Cover-up richt zich op de doelgroep die meer verplichtingen heeft dan vrije tijd.
Cover-up richt zich op de doelgroep die meer verplichtingen heeft dan vrije tijd. Foto: cover up

Hedera Cover-up voor de 'selfie'-generatie

gemak n Kant-en-klaar, snel resultaat, makkelijk in onderhoud en vrolijk. Deze trefwoorden zijn van toepassing op Cover-up, het pas gelanceerde merk voor Hedera.

Het label richt zich op de doelgroep die meer verplichtingen heeft dan vrije tijd, maar toch graag in een groene omgeving vertoeft.
De kopers willen een succesvolle carrière, maar ook een succesvol sociaal leven. Daarmee speelt Cover-up in op de behoeften die ontstaan in deze vluchtige maatschappij.

Van groen om zich heen wordt iedereen gelukkiger. De positieve effecten worden bij de consument meer en meer bekend.
Anderzijds neemt de kennis van groen bij de moderne consument steeds verder af.

Daarmee groeit de behoefte aan makkelijke planten die snel resultaat geven. De 'selfie'-generatie leeft namelijk in het nu en wil dus ook meteen resultaat. Cover-up speelt hier op in.
Het zijn Hedera's voor mensen zonder groene vingers, waarmee toch heel eenvoudig een groene omgeving gecreëerd wordt.

Stevige klimop

De oersterke klimop van Cover-up is van het type Hedera Hibernica en kan zowel als klimmer en bodembedekker worden aangeplant.
Doordat de plant aan een stok gekweekt wordt, heeft hij al een behoorlijke lengte. De plant behoudt ook in de winter zijn mooie, donkergroene blad, waardoor 365 dagen per jaar genoten kan worden van de 'urban jungle'.

Cover-up wordt als een consumentenmerk gepositioneerd en aanwezig op internet en social media.
De website www.coveruphedera.com geeft via telefoon, tablet of computer inspirerende informatie. Via Facebook en Pinterest kunnen kopers hun eigen sfeerfoto's en selfies delen met anderen.