Afbeelding
Foto: Oull Position

Orchid Inspiration Days bereikt bezoeker met online inspiratievideo's

Algemeen

Nog even en Orchid Inspiration Days starten: het zakelijke orchideeënevent voor de (inter)nationale vakhandel en eindklant.

Het bijzondere samenwerkingsverband tussen veertien orchideeënspecialisten in Nederland belooft hoogstaande inspiratie voor de inkopende personen in de orchideeën. Tussen 6 en 14 juni 2018 komen niet alleen miljoenen producten aan bod, ook de diversiteit in de rassen, de noviteiten en concepten worden getoond bij de verschillende deelnemers. Online krijgt men alvast een voorschot. Elke deelnemer wordt in een eigen Inspiration Location-video uitgelicht om de doelgroep te informeren, enthousiasmeren en online te inspireren.                   

Speciaal georganiseerd voor de (inter)nationale vakhandel en eindklant 
De veertien orchideeënspecialisten uit de 3 regio's in Nederland: Aalsmeer, Bleiswijk en Westland, werken samen om de klant op inspiratievolle manier te informeren over het assortiment en innovaties binnen het bedrijf. Personen die werkzaam zijn in de tuinbouwbranche bij een exporteur, groothandel, Cash&Carry, tuincentrum, bloemisterij, bouwmarkt, supermarkt of een ander gerelateerd verkooppunt van orchideeën kunnen zich aanmelden voor een bezoek aan de deelnemende bedrijven tijdens Orchid Inspiration Days, samen met hun eindklant. Registratie is mogelijk via de website van Orchid Inspiration Days en zorgt voor een snelle doorstroom tijdens het evenement. 

Veertien deelnemers en online video's
Alle deelnemende bedrijven: Aphrodite Orchidee, GreenBalanZ, Van der Hoorn Orchideeën, Orchids4all, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora, De Vreede Holland, De Hoog Orchids, Wooning Orchids, Levoplant, Lansbergen Orchideeën, OK Plant, Opti-flor en Piet Vijverberg hebben een eigen inspiratievideo. De zogenoemde Inspiration Location-video's geven een terugblik op vorig jaar, waar de meest inspirerende presentaties van de deelnemer in terug te zien zijn. De twee nieuwe deelnemers: Wooning Orchids en De Hoog Orchids, stellen zich voor in The Grower Inspires…-video. Deze online inspiratie is terug te vinden op de social media kanalen van Orchid Inspiration Days via Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin.
 

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant