Afbeelding
Foto: GG+

Gratis voorregistratie voor vakbezoekers GrootGroenPlus actief

Algemeen

De voorbereidingen van de vakbeurs GrootGroenPlus, die van 3 tot en met 5 oktober 2018 in Zundert gehouden wordt, lopen op volle toeren.

Ook het advertentieplan is inmiddels ingezet, zowel in de gedrukte als digitale media. Daarom is vanaf nu de voorregistratie voor bezoekers opengesteld op de website. De beschikbare plekken op de vakbeurs lopen in rap tempo vol. Deelnemers die zich al hebben aangemeld, kunnen binnenkort ook profiteren van de gratis koppeling met de aanbodsbank en hun sortiment tonen.

Koppeling met Varb
Een van de belangrijke plussen waar deelnemers van vakbeurs GrootGroenPlus gebruik van kunnen maken, is de in 2017 vernieuwde versie van Varb, het elektronische vraag- en aanbodsysteem. In eerste instantie zou de koppeling met het handelsplatform slechts zes maanden worden toegevoegd aan de bedrijfsprofielen van alle deelnemers. Die koppeling wordt nu eerder geactiveerd dan gepland, namelijk vanaf 1 juni, waardoor deelnemers hun aanbod maar liefst negen maanden kunnen presenteren aan de bezoekers van GrootGroenPlus. Het zorgt ervoor dat deelnemers in de digitale catalogus niet alleen hun gegevens en bedrijfsomschrijving, kunnen tonen, maar ook hun volledige actuele voorraad. 

Inloopdag
Ook andere ontwikkelingen rondom de 28e editie van vakbeurs GrootGroenPlus zijn in volle gang. Zo wordt gewerkt aan de eerste indeling van de plattegrond en wordt er op donderdag 28 juni weer een inloopdag voor deelnemers georganiseerd. Tijdens deze dag wordt meer informatie gegeven, hulp geboden, zal de voorlopige indeling zichtbaar zijn en is er voorlichting mogelijk over het online tonen van de voorraad en het omgaan met de pers. 

Road Show
Tijdens de editie van 2018 krijgt ook de Road Show een vervolg. Deze presentatie werd vorig jaar - in samenwerking met de KVBC - ook gepresenteerd en bestaat uit een selectie aan noviteiten uit de veldkeuringen, tentoonstellingskleuringen en sterrenkeuringen die de KVBC in de afgelopen jaren heeft uitgevoerd. Dit jaar worden er maar liefst 28 reeds gekeurde, terugkerende noviteiten gepresenteerd. Deze zijn inmiddels al zichtbaar in de app, die gratis te downloaden is via de stores en dit jaar in vier talen beschikbaar is. Op de vakbeurs zullen de terugkerende noviteiten dit jaar over de drie verschillende looproutes verdeeld worden, zodat ze zeker de aandacht krijgen die ze verdienen. 

Voor meer informatie www.grootgroenplus.nl

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant