Afbeelding
Foto: Bloomon

Bloomon presenteert eerste cadeaubos: de Moederdagbos

Algemeen

Ter ere van alle moeders biedt Bloomon voor het eerst een speciale editie, eenmalig te verkrijgen cadeaubos aan: de bloomon Moederdagbos.

Bloomon bezorgt de bossen op zaterdag 12 mei en op zondag 13 mei (Moederdag) bij moeders in heel Nederland. Het is voor het eerst dat Bloomon bloemen op incidentele basis aanbiedt. De luxe Moederdagbos met extra veel bijzondere seizoensgebonden bloemen is zorgvuldig samengesteld door style director Anton van Duijn, die de bos - en de moeders - laat stralen. Om versheid van de bloemen te garanderen is deze bos beschikbaar zolang de voorraad strekt. De Moederdagbos is tot en met vrijdag 11 mei 17.00 uur te bestellen via bloomon.nl/moederdag.

De Moederdagbos bevat onder meer de paarsblauwe delphinium, vurige celiosa, romantische campanula, de klassieke Franse tulp en de allereerste pioenroos van het seizoen. Style director Anton van Duijn koos de bloemen met zijn hart: "Iedere bloem staat synoniem voor liefde, dankbaarheid en zorgzaamheid. Doel van de Moederdagbos is moeders te verrassen met een heel bijzondere bos bloemen die, ook nog ruim na Moederdag, zorgt voor een stralende en gelukzalige glimlach bij alle moeders." 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant