Afbeelding
Foto: Royal Brinkman

Royal Brinkman intensiveert activiteiten in Marokko

Algemeen

Om het algemene credo "Local-for-Local" verder inhoud te geven, wordt door Royal Brinkman momenteel een lokale, Marokkaanse organisatie in Agadir opgezet.

Met de totstandkoming van Royal Brinkman Marokko is de internationale tuinbouwtoeleverancier in elf vestigingslanden lokaal vertegenwoordigd. De intensivering van buitenlandse activiteiten sluit aan bij de internationaliserings-ambities van Royal Brinkman.

Royal Brinkman is vanuit de vestiging in Almería, Spanje al langer actief in Marokko. Erik de Smalen, branch manager van deze vestiging, voert vanaf heden samen met de nieuwe branch manager, Mohamed Zniber el Andaloussi, het management van Royal Brinkman Marokko.

Mohammed Zniber El Andaloussi is de afgelopen jaren vanuit het Royal Brinkman hoofdkantoor in 's-Gravenzande en de vestiging in Spanje werkzaam geweest als "Accountmanager International". Daar heeft hij de afgelopen jaren kennis en ervaring opgedaan op het gebied van tuinbouwinstallaties, -machines en gebruiksgoederen specifiek gericht op de Marokkaanse markt.

Royal Brinkman levert al vele jaren producten en installaties rechtstreeks aan telers en dealers in Marokko. De lokale aanwezigheid van Royal Brinkman en de mogelijkheid producten voor telers te importeren, maakt de producten voor een grotere doelgroep beschikbaar. Met de vestiging in Agadir is Royal Brinkman vertegenwoordigd in het grootste tuinbouwgebied van Marokko. 

De komende jaren zal het lokale verkoop- en specialistenteam worden vergroot om telers frequenter te kunnen bezoeken en hen van advies te kunnen voorzien. Een team van Royal Brinkman specialisten op verschillende gebieden (gewasverzorging, teeltwisseling, gewasbescherming en desinfectie, verpakking en ontwerp, mechanisatie, technische projecten (irrigatie en klimaatcontrole) zijn nu al beschikbaar voor de Marokkaanse telers. Verschillende producenten hebben zich reeds gemeld om samen met Royal Brinkman de telers in Marokko te bedienen. Royal Brinkman is aanwezig op de SIAM land- en tuinbouwbeurs in Marokko, van 24 – 29 april 2018, Zone B, standnr I - 1Pôle International.
 

Foto: 
Mohammed Zniber El Andaloussi (r), branch manager Royal Brinkman Marokko en Jan Schuttrups directeur International van Royal Brinkman.

 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant