Afbeelding
Foto: BBH

Bloemen extra aantrekkelijk voor Secretaressedag

Algemeen

Voor veel secretaresses en personal assistants is extra aandacht dankzij een mooi voorjaarsboeket altijd weggelegd op de derde donderdag in april: Secretaressedag.

De binnenlandse bloemengroothandel noteerde in de aanloop naar deze speciale bloemendag onder bloemisten een grotere belangstelling voor vrolijke voorjaarsboeketten, zo stelt de VGB vast. "Vanwege de emotionele meerwaarde. En ze zijn beschikbaar in alle gewenste prijsklassen."

"Extra drukte merken we meteen aan het begin van de week, ook nu", meldt de Rijnsburgse groothandelaar Bab Star over Secretaressedag, ieder jaar op de derde donderdag in april. "Onder de bloemisten die wij beleveren is een flink aantal met mailings en aanbiedingen actief. Zij attenderen hun klanten op de mogelijkheden om met een bloemetje hun waardering over te kunnen brengen", vult zijn in Ens gevestigde collega Thom Slootman aan. "Het is een leuke bloemendag. Maar nog geen Valentijn of Moederdag", vergelijkt Bram Lindhout van Bloemengroothandel A. Lindhout in Nistelrode Secretaressedag met andere belangrijke geefmomenten voor de bloemen- en plantengroothandel.

Lees het hele bericht op de site van de VGB.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant