Afbeelding
Foto: MPS

Directeur MPS-ECAS Jacques Wolbert treedt terug

Algemeen

Met ingang van 1 april 2018 treedt Jacques Wolbert terug als directeur van MPS-ECAS.

In goed overleg en met instemming van het MPS-bestuur heeft hij besloten om zijn functie neer te leggen. Vorig jaar werd onder zijn leiding binnen MPS-ECAS een herschikking van taken en processen doorgevoerd en werd de ECAS-organisatie als een zelfstandig en onafhankelijk onderdeel van de MPS-groep meer lean en mean georganiseerd. Daarbij kreeg ook de functie van directeur MPS-ECAS een invulling die verder af kwam te staan van de persoonlijke ambities van Jacques Wolbert. MPS dankt hem voor de ruim 22 jaar dat hij professioneel actief is geweest binnen de MPS-Groep waarvan 8 jaar als directeur MPS-ECAS. 
 
Anticiperen op veranderende wereld 
Marktomstandigheden, nieuwe productiemethoden en -inzichten in de hele tuinbouwketen veranderen snel. Van een situatie van betrekkelijke rust, is de tuinbouw en met name de sierteelt, verandert in een dynamische sector, die onder een vergrootglas ligt als het gaat over de manier waarop zij haar producten voortbrengt. MPS kent de sector, is er sterk bij betrokken en is ook zelf voortdurend in beweging en past veranderingen toe. Eén daarvan was een herschikking van taken en verantwoordelijkheden binnen MPS-ECAS.

Onafhankelijke positie MPS-ECAS 
De taken van Jacques Wolbert als directeur MPS-ECAS worden vanaf 1 april tijdelijk waargenomen door Yolande van den Boom, CEO van de MPS-Groep. De onafhankelijkheid van ECAS als certificerende instelling is en blijft gewaarborgd doordat de dagelijkse leiding is belegd binnen het Managementteam van MPS-ECAS, die verantwoordelijk is voor het daadwerkelijk uitvoeren van het certificatieproces. 
 
 
 
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant