Afbeelding
Foto: AMS

AMS op Horticontact

Algemeen

Agricultural Maintenance Support presenteert zich op Horticontact ook als franchisegever.

AMS maakt er werk van om met eigen recepten actief en betrokken de klant op te zoeken en antwoord te geven op de groeiende vraag naar hoogwaardige hygiëne oplossingen. Om landelijk de service en hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen en de branche in het hele land te laten profiteren van de voordelen van die oplossingen, zoekt AMS wederverkopers voor diverse rayons in Nederland.

Dealerschap
"Tijdens bedrijfsbezoeken spreken we vaak ondernemende mensen die meer willen dan alleen opdrachten uitvoeren en daarvoor een standaard salaris ontvangen. Dat zijn precies de mensen die wij zoeken vertelt René van AMS. " Als zo'n iemand meer wil verdienen is een dealerschap bij AMS de samenwerkingsvorm die veel uit handen neemt voor de toekomstige ondernemer. Potentiële wederverkopers die die ambitie delen, zijn meer dan welkom om tijdens de Horticontact informeel in gesprek te gaan met AMS. "Dat hoeven niet per definitie mensen uit de agrarische sector te zijn", voegt René toe. "Ook mensen die het verkoopvak goed willen leren of zelfs willen uitgroeien tot een topverkoper, zijn welkom. Iedereen met ambitie, inzicht en interesse voor onze branche, werkwijze en producten kan een geschikte kandidaat zijn."

Franchise keurmerk
Omdat AMS de formule uit wil rollen over tien rayons in heel Nederland, heeft de formule zich in 2010 objectief laten toetsen door het Franchise Keurmerk en het predicaat 'initiële beoordeling' behaald. Hiermee is AMS zichtbaar klaar om landelijk uit te groeien tot aanspreekpunt voor hygiëneproblemen in de moderne land- en tuinbouw. 
 

 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant