Afbeelding
Foto: TreeVention

Succesvolle editie TreeVention

Algemeen

Op 21 en 22 januari organiseerden Euregionale kwekers samen met Garden Plant Cash & Carry TreeVention.

Deze vakbeurs bestond uit twee gedeelten, kwekers presenteerden zich in een stand en er was een lagenbeurs. Er waren zo'n 25 kwekers met een stand aanwezig en presenteerden hier een erg divers assortiment. De Euregio is dan ook het grootste aaneengesloten productiegebied voor boomkwekerijproducten van Europa. 
 
Op de lagenbeurs presenteerde Garden Plant Cash & Carry 1.300 verschillende partijen tuinplanten.  Naast veel regionale producten waren er ook thema-pleinen met producten uit Italië en Spanje. TreeVention 2018 is erg geslaagd, niet eerder ontving Garden Plant zoveel orders op een beurs.  
 
Op dag twee van de beurs werd een thema-bijeekomst georganiseerd. Gastspreker Wim Lips, van de FeelGoodGarden, wist het publiek te boeien met zijn bijzondere kijk naar planten. Wim liet zien hoe wetenschappelijk de waardevolle invloed van planten op mensen kan worden aangetoond. Wim inspireerde kwekers om het belang van groen, bomen en planten, gezamenlijk nog meer uit te dragen aan de consument. Wim zijn presentatie zat vol mooie voorbeelden en interessante feitjes. Dit leverde veel stof tot napraten op, dat werd dan ook gedaan onder het genot van een netwerkborrel waarmee een succesvolle editie van TreeVention werd afgesloten.  
   
TreeVention 2019 wordt georganiseerd op 20 en 21 januari 2019. 
 

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant