Afbeelding
Foto: Bloomingdale

4 nieuwe soorten Bloomingdale Roses

Algemeen

Vrijdag 19 januari start Bloomingdale Roses de klokverkoop van 4 nieuwe rozensoorten.

Het gaat om de grootbloemige T-hybride rozen 'Green Flash', 'Melina', 'Olivia' & 'Pink Delight'. De klokverkoop start op de rozenklok van Royal Floraholland in Aalsmeer. 
Rozeninkopers zijn uitgenodigd voor de 'Meet & Greet' op woensdag 17 januari voor een preview van de 4 nieuwe rozensoorten en van nieuwe soorten die later dit jaar op de markt komen. Tijdens dit, inmiddels jaarlijks terugkerende, event kunnen de bezoekers niet alleen kennismaken met het complete rozenassortiment, maar ook met de nieuwe directeur Jaimin Shah. Ook kunnen de bezoekers, met de prachtige Bloomingdale Roses bloemendames, op de foto voor een echt 'green screen'. 
De 'Meet & Greet' vindt plaats in de presentatieruimte van Hoven & De Mooij in Aalsmeer, waar de bezoekers worden getrakteerd op drankjes, goede broodjes en vis van de traditionele Hollandse haringkar.  
 
Nieuwe T-hybride rozen 
De 4 nieuwe soorten zijn de groen 'Green Flash', roze 'Pink Delight', oranje 'Olivia' en de wit-paarse 'Melina'.  
Het assortiment van Bloomingdale Roses groeit met de 4 nieuwe soorten uit naar in totaal 27 soorten. Bloomingdale Roses uit Kenia produceert haar assortiment T-hybride rozen op een moderne kwekerij van inmiddels 30 hectare in Timau, Kenia. Deze regio is gelegen op de hellingen van Mount Kenya op een hoogte van 2.450 meter boven zeeniveau.  
 
 

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant