Afbeelding
Foto: kwekerij wouters

Aqua Easy hangpot met waterniveau indicator

Algemeen

Tijdens de plantenvakbeurs IPM – 23 t/m 26 januari - introduceert Kwekerij Wouters een nieuw product; een hangpot vol tuinbloeiers met ruim waterreservoir en slimme waterniveau indicator.

Als een van de grootste perkgoedkwekers heeft Kwekerij Wouters een vooraanstaande positie in de markt. "Onze bedrijfsfilosofie is al jaren hetzelfde: wij maken waar de consument behoefte aan heeft", vertelt René Wouters, directeur.
"Toch maken wij als perkgoedkweker elk jaar grote stappen om deze filosofie in ons gehele productieproces door te voeren. De aantrekkelijkheid van het assortiment wordt bepaald door een nauwkeurige selectie van genetica en kleursamenstellingen. Maar ook door de toevoeging van sierpotten (kleuren en vormen), specifieke verpakkingen en gemaks-concepten, zoals de Aqua Easy®."

Aqua Easy® in basic hangpot
Al eerder introduceerde de kwekerij het succesvolle concept Aqua Easy®, een totaalconcept van tuinbloeiers in een sierpot met waterreservoir. Vanaf dit jaar is Aqua Easy® ook verkrijgbaar als basic hangpot, waardoor het product voor een bredere groep consumenten toegankelijk is. Door de aanwezigheid van een slimme waterniveau indicator kan de consument in een oogopslag zien of het reservoir voldoende is gevuld. Bovendien heeft de hangpot een flexibele bevestiging, waardoor deze op twee manieren kan worden opgehangen.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant