Afbeelding
Foto: Florapodium

Florapodium van start

Algemeen

Afgelopen week is Florapodium van start gegaan.

Florapodium, een initiatief van Barendsen, is er om vakspecialisten te verbinden, te inspireren en te verrassen door het showcasen van exclusieve en bijzondere sierteeltproducten.

Jan de Boer: "Door een buitengewone selectie te maken, hopen we de vakspecialisten er toe te bewegen elkaar zowel digitaal als persoonlijk te ontmoeten op het Florapodium. Een podium dat dient als etalagefunctie voor de vele specialiteiten die de sierteeltsector kent."
Florapodium is een toevoeging op het bestaande aanbod. Om ook de consument op de hoogte te brengen van het bijzondere aanbod is er een samenwerking met het consumenten platform www.groenvandaag.nl

Borst Bloembollen
Het eerste product op Florapodium is de parkiettulp Monarch Parrot van Borst Bloembollen B.V.
De Monarch Parrot is vooral opvallend om zijn heldere oranje kleur, wat speciaal is voor een parkiettulp. Parkieten hebben hun grillige bladeren te danken aan een spontane mutatie. Hierdoor gaat het blad krullen en komt er een rare kleur door het bloemblad. Naast de bloem, muteert ook het blad van de tulp mee. Hoe langer de Monarch op de vaas staat, hoe beter dit te zien is.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant