Afbeelding
Foto: Floranti

Floranti kiest voor Reset

Algemeen

Floranti maakt daags na de officiële start bekend dat zij gaat samenwerken met ICT-dienstverlener Reset uit Wateringen.

Zij werken nauw samen bij de ontwikkeling van het platform waar bloemen en planten prominent op de voorgrond komen te staan. Opvallen in plaats van ondergaan in de massa is het credo. Reset is zeker geen onbekende in de wereld van de tuinbouw en durft deze uitdaging met Floranti aan te gaan. Zij staan bekend om hun gedegen oplossingen voor ICT-infrastructuur, cloudbeheer en connectiviteit. 

Partnership
De keuze voor het partnership met Reset was logisch zo legt Floranti-directeur Maurice van Winden uit: "Capaciteit, betrouwbaarheid en veiligheid staan bovenaan aan ons. Je moet zorgen dat software en hardware met elkaar in symbiose zijn. Bij Reset begrijpen ze onze gedachtegang, communiceren via korte lijnen en acteren razendsnel en adequaat. Ook zij staan echt met 'de poten in  de klei en de kop in de cloud'. Dat en de kennis en ervaring die ze meenemen sluit perfect aan bij Floranti."
Ook Roland Ketel van Reset heeft zin in de samenwerking: "We zitten midden in een schitterend  tuinbouwgebied, we zien dagelijks de kansen en bedreigingen waar de sector mee te maken heeft. Dit idee van Floranti sluit heel goed aan bij wat de sector nodig heeft. We zijn blij dat we vooraan staan bij de ontwikkeling van dit platform en gaan er iets moois van maken, samen met Floranti."
In het tweede kwartaal van 2018 zal de eerste versie van het platform het levenslicht gaan zien. De input van de gebruikers, zowel kwekers en handelaren, worden betrokken bij de ontwikkeling. Floranti richt zich nu op het aantrekken van deelnemers die als mede-eigenaar willen instappen in de coöperatieve organisatie van het bedrijf. Dat levert veel op; niet alleen dividenduitkeringen en kortingen, maar ook een stem in het geheel.  
 

Bij de bovenste foto: Maurice van Winden (Floranti, links) en Roland Ketel (Reset, rechts ) in het Operation Centre van Reset in Wateringen. 

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant