Afbeelding
Foto: Royal Brinkman

Royal Brinkman breidt assortiment opnieuw uit

Algemeen

Opnieuw breidt tuinbouwtoeleverancier Royal Brinkman haar assortiment uit met een groot aantal nieuwe producten.

Na het lanceren van 16 nieuwe shop-in-shoppagina's in 2016, komt het bedrijf ook dit jaar met een assortimentsuitbreiding waarbij ruim 1.000 nieuwe artikelen zijn toegevoegd aan de Royal Brinkman webshop. 

Rust & gemak voor telers
Platform specialist Rick Vermeer over de uitbreiding van het assortiment: "Ons doel is om via onze webshops een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden, zodat telers hier terecht kunnen voor al hun benodigde producten. Dit maakt het inkoopproces voor hen namelijk steeds eenvoudiger. En dat is precies waar het om draait: rust & gemak voor de klant!"

Nieuwe producten en diensten
De volgende producten en diensten zijn voortaan te vinden in de Royal Brinkman webshop: geluidsapparatuur, schermingsinstallaties en onderdelen, mobiele waterzuivering, indoor teeltsystemen, optochemische sensoren, omgevingsvergunningen, draadloze sensoren, bedrijfshallen, verpakkingsmachines, kasverwarmingsonderdelen, elektrische afrastering en schommels, trampolines en picknicktafels. Verder is een aantal bestaande productgroepen uitgebreid met nieuwe producten, waaronder PVC/PE armaturen en fittingen, bloemen- en plantenverzorging en doseerpompen.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant