Afbeelding
Foto: SV.CO

SV.CO deelt kerstgevoel in aanloop naar Poinsettia Day

Algemeen

Dinsdag is het 'Poinsettia Day', oftewel Kerststerdag. In het kader van deze dag heeft SV.CO kerststerren afgeleverd bij Stichting Voedselbank Westland.

De bloeiende potplanten kwekerij hoopt op deze manier het kerstgevoel over te brengen bij de gezinnen die het goed kunnen gebruiken in onze regio.

'Poinsettia Day' wordt in Nederland al steeds meer een begrip, het is overgewaaid vanuit Amerika. Daar wordt het gevierd door vrienden, familie, collega's en buren, zij geven elkaar op deze dag een Kerstster. De stervormige plant staat symbool voor liefde en geluk, dit is precies wat SV.CO probeert over te brengen met het geschenk in de voedselbankpakketten. 7 december was de laatste uitgifte dag vóór Poinsettia Day, vandaar dat de Kerststerren reeds zijn meegegeven. 

Voedselbank Westland zorgt dat de Kerststerren worden verdeeld over 135 pakketten. Wekelijks deelt de stichting, uitsluitend bestaande uit vrijwilligers, pakketten uit aan mensen met een minimaal inkomen, afkomstig uit de gehele gemeente Westland. De stichting is blij met de actie van SV.CO en coördinator Aart Quak staat altijd open voor dergelijke ideeën. 
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant