Afbeelding
Foto: Ela Timar

Beste intercedente van Nederland uit de tuinbouwsector

Algemeen

Ela Timar is verkozen tot de beste intercedente van Nederland. Timar is werkzaam bij Interactief Groep en helpt veel ondernemers in de tuinbouw met hun wervingsvraagstukken.

Timar wordt dagelijks geconfronteerd met de enorme vraag naar medewerkers in de tuinbouw: "De tuinbouw maakt een enorme technologische vooruitgang door. De vraag naar goed personeel is dan ook nog nooit zo hoog geweest. Ik adviseer deze bedrijven hoe zij het beste personeel kunnen aantrekken én behouden, bijvoorbeeld door het bieden van een goed salaris en bonussen. We boeken met dit arbeidsmanagementadvies enorm goed resultaat in de sector."
Volgens het juryrapport wist Timar de Verkiezing Intercedent te winnen door haar doorzettingsvermogen en haar warme persoonlijkheid. Ze liet concurrenten van de grote uitzendketens achter zich. Timar kent een indrukwekkend carrièrepad. Op 20-jarige leeftijd kwam zij vanuit Polen naar Nederland om appels te plukken. Maar vooral met een flinke dosis ambitie. Met het verdiende geld is ze gaan studeren, de Nederlandse taal had ze zichzelf ondertussen met behulp van een boekje geleerd. Het halen van het diploma ziet ze nog steeds als haar grootste mijlpaal, daar schrijft ze het winnen van deze verkiezing nu bij. 
Mari-Jon Keijlewer, directeur van de Interactief Groep, over Timar: 'She had me with hello, zo'n type is Ela. Met ongelooflijk veel kennis van de arbeidsmarkt in de tuinbouw strijdt zij dagelijks voor de beste resultaten voor haar opdrachtgevers. En dat doet ze op haar eigen kenmerkende, warme manier. Ela máákt Interactief". 
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant