Afbeelding
Foto: Pull Position

Pull Position lanceert nieuwe dienst en huisstijl 

Algemeen

Dit jaar bestaat Pull Position, het marketingteam voor de tuinbouw, 10 jaar.

Afgelopen vrijdag werd hier op feestelijke wijze met klanten en relaties bij stilgestaan tijdens het jubileumfeest van Pull Position.
Tijdens de jubileumavond werden de aanwezigen verwelkomd door mede-eigenaar Frank van Mil met een video, waarin een aantal klanten van Pull Position vertellen over de samenwerking en daarbij memorabele herinneringen ophalen. Vervolgens bedankte Frank de aanwezige klanten voor de samenwerking en nam hen mee door een korte 'trip down memory lane' van de afgelopen tien jaar. Wat de gasten nog niet wisten, is dat er de afgelopen maanden hard gewerkt is aan de nieuwe huisstijl van Pull Position. Onder het motto 'geen groentje meer' werd middels een spetterende animatie de nieuwe huisstijl onthuld. De ingrediënten hiervan zijn: een krachtig beeldmerk, verfrissende kleuren en een nieuwe pay-off: Marketingteam in green. Op de vernieuwde website komt dit allemaal samen.

Nieuwe dienst
Ook zou tijdens deze avond een nieuwe dienst van Pull Position onthuld worden. Tijdens het uitnodigen werd elke klant naar de schoenmaat gevraagd en daar had deze 'nieuwe dienst' alles mee te maken. Pull Position gaat namelijk sokken verkopen. Dit is op ludieke wijze bekend gemaakt door een unieke handkar met hierop de Pull Position Socks, speciaal ontworpen en geheel in de nieuwe huisstijl. Alle aanwezigen kregen een paar sokken mee naar huis, maar konden deze ook ter plekke kopen.
Vanuit Pull Position wordt er in de decembermaand altijd aan een goed doel gedoneerd (tijdens de December Tour). Deze actie is hier geen uitzondering op. Met de opbrengst van de sokken verkoop steunt Pull Position namelijk Stichting Alzheimer Nederland. Dragers van de Pull Position Socks zijn opgeroepen foto's op sociale media te plaatsen met de hashtags #pullposition #heldopsokken, waar afgelopen dagen al gehoor aan gegeven is.

Tijdens het jubileumfeest waren alle klanten - inclusief partner- uitgenodigd bij Knus in Delft. Team Pull Position kijkt terug op een zeer geslaagde avond.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant