Afbeelding
Foto: LM Flower Fashion / BAGGIT

Bloemen op de rode loper Gouden Televizier Ring Gala

Algemeen

De rode loper voor het 52ste Gouden Televizier Ring Gala 2017 werd bloemrijk gestyled.

Over een loper met internationale allure betraden de gasten het AFAS Live theater in Amsterdam voor het grootste gala van de Nederlandse televisie. Vele prominente gasten poseerden met de bloemen. De bloemen schitterden tijdens de glamourous momenten in de live uitgezonden Rode Loper Show voorafgaand aan de award-show en uitreiking, dat samen werd bekeken door 2,3 miljoen televisiekijkers. LM Flower Fashion zorgde voor het zevende achtereenvolgende jaar voor de bloemstyling van het gala.

Rode Loper
Bekende televisiemakers poseerden met de bloemenzuilen die waren gestyled, de wens van AVROTROS, in groene en witte tinten met een gouden touch. 
Gebruikt zijn onder andere: trosroos Josephine van Voorn Spray Roses, chrysant Anastasia Green van Zentoo, Symphoricarpos van My-Blush, White Naomi rozen van Roseworld, Hypericum Ivory Flair, Eryngium Sirius Questar, Chasmantium en Ornithogalum White Star van Marginpar.
Binnen in het AFAS Live theater werden dezelfde bloemen gecombineerd met Vanda planten van Anco pure Vanda, Gloriosa van Crown Jewels Gloriosa, Rose Hip van My-Blush en de nieuwe chrysant Chispa van Zentoo.

Winnaars
De winnaar van de ring werd dit jaar het programma van Arjan Lubach, "Zondag met Lubach". Wilfred Genee en Eva Jinek wonnen de Zilveren Televizier Ster voor beste mannelijke en vrouwelijke presentator. De populaire jeugdserie "Brugklas" ontving de Gouden Stuiver. Marieke Elsinga won de Televizier Aanstormend Talent Award. Jeroen van Koningsbrugge en Angela Schijf wonnen de Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur en actrice.

Foto credit: LM Flower Fashion / BAGGIT
 

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant