Afbeelding
Foto: Aleia

Gekozen voor rozen: het verhaal achter Aleia Roses

Algemeen

Stel, je wilt topkwaliteit rozen produceren voor de Europese markt.

Je hebt alle voor- en nadelen qua lokatie, klimaat, arbeid, afstand tot markt – veiling, investeringsbehoefte, klimaat en  energiebehoefte op een rijtje gezet. Traditiegetrouw zou je dan in Nederland of ergens rond de evenaar in Afrika uitkomen. Die logica is door Aleia Roses behoorlijk anders uitgelegd. 

Aleia Roses is in 2016 van start gegaan. Er liggen lijntjes met Spanje, Nederland en Mexico. Details worden toegelicht tijdens de Jungle Talk op donderdag, 26 oktober om 20.45 uur. Dirk Hogervorst zal namens Aleia uit de doeken doen waarom het bedrijf uitgerekend in Galicie, Spanje haar kassen heeft gebouwd. Maar ook hoe die keuze tot stand is gekomen en wat de plannen zijn voor de nabije toekomst. 

''We zijn nog lang niet klaar. De ambitie ligt in de eerste plaats in het worden van een vooraanstaande producent van het topras Red Naomi. Dat kunnen we niet alleen en om die reden nodigen we graag internationaal talent uit om voor ons te pitchen op donderdag, 23 november tijdens het pitch webinar''. Uitgebreide informatie hierover zal aan het einde van de masterclass door Dirk Hogervorst worden verstrekt. 

Voor meer info over Jungle Talks, zie www.jungletalks.com.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant