Afbeelding
Foto: KF Bioplants

Kumar Group & Florist Holland 25 jaar samen aan de top

Algemeen

KF Bioplants Pvt. Ltd., joint venture van Kumar Group en Florist Holland B.V., bestaat 25 jaar.

KF Bioplants, het grootste plantbiotechbedrijf in India, ontwikkelt en produceert hoogwaardig jong plantmateriaal voor de sierteelt en fruitindustrie voor commerciële productie wereldwijd. Meer recentelijk is KF Bioplants uitgebreid met een nieuw bedrijfssegment voor de productie van groenteplanten.

KF Bioplants is opgericht in augustus 1992 en heeft zich weten te onderscheiden door vele innovatieve prestaties. Daarnaast vormen ambitie en samenwerking met klanten, partners en medewerkers wereldwijd de sleutel tot succes. In een kwart eeuw is de joint-venture uitgegroeid van een klein laboratorium tot een omvangrijke full-service productie- en onderzoeksfaciliteit met een sterke internationale focus en een breed productspectrum.

De heer Melchior Moen, Managing Director van Florist Holland: "Deze mijlpaal is alleen mogelijk dankzij de juiste mensen aan onze zijde. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen, de inzet en de toewijding van onze partners, klanten en ons wereldwijde team. We zijn trots op onze krachtige internationale samenwerkingen. Met de focus op dynamische groei, zullen we de komende 25 jaar dit zilver in goud veranderen."

Op 14 oktober vierde KF Bioplants het 25-jarig jubileum samen met medewerkers, klanten en partners van over de hele wereld, tijdens een feestelijke ceremonie in Pune, India.

Foto: KF Bioplants viert 25 jarig jubileum: (v.l.n.r.) Mr. Manish Jain, Managing Director van KF Bioplants, Consul General of the Netherlands in India, Mr. Guido Tielman en Mr. Melchior Moen, Managing Director van Florist Holland B.V.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant