Afbeelding
Foto: IFTF

Kleur, geur, digitaal en demo op IFTF

Algemeen

Tijdens de World of Flowers 2017 op de IFTF - International Floriculture & Horticulture Trade Fair in Vijfhuizen worden in het auditorium van de beurslocatie diverse workshops en presentaties geboden aan de bezoeker.

Wat is de waarde van kleur? Hoe pas je geur toe in de verleiding van de consument? Hoe zorg je ervoor dat je een winnaar bent in de digitale toekomst? En als extra hoogtepunt een bloemrijke demonstratie van Sören van Laer, de nummer 9 van de Florint Europacup in Genua 2016.


Programma
Michael Bourguignon trapt woensdagmiddag af met de workshop "How not to be the 8/10 closures of digital e-commerce", waarin hij vertelt vanuit zijn eigen ervaring als bloemist in Madrid over de digitale kansen en valkuilen.
Daarna gaat Mignon Kievit in op de invloed van kleuren door de jaren heen en zal ze vertellen hoe zij als designer en styliste kleur toepast. Beiden komen ook op donderdag in het programma terug.
En op donderdag zal Peter Hampel, "der Duftnase", aan de slag gaan met de deelnemers in een unieke ervaring met geuren.

Demonstratie
Donderdagmiddag zal Van Laer Sören een demonstratie van ongeveer 1,5 uur verzorgen in de aanloop naar de bekendmaking van de winnaar van de Wim Hazelaar trofee 8-9 november 2017. Ondanks dat deze freelance arrangeur nog maar 25 jaar is, kan gezegd worden dat hij al zeer ervaren is. Met zijn verrassende en verfrissende werk vertegenwoordigde hij al succesvol België tijdens de door International Florist Organisation FLORINT.ORG georganiseerde Europacup in Genua in 2016. Tevens is hij deelnemer aan Eurofleurs 2017 - European Championship for Young Florists in St. Truiden deze maand.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant