Afbeelding
Foto: LM Fashion & Flowers

My-Blush platform voor kwekers van niche producten

Algemeen

My-Blush is het platform voor niche producten binnen de bloemenbranche, met name voor heesters.

My-Blush focust zich op bloemen die bijzonder zijn, waaronder bloesemtakken die een moment extra speciaal kunnen maken, met voorjaarsbloemen die de lente extra kleur geven en nu de herfst zijn intrede doet, met besheesters die het najaarsgevoel sfeervol versterken.

Paleis Het Loo
Om dit nieuwe My-Blush seizoen te introduceren is een selectie producten deze maand te bewonderen in Paleis Het Loo.  
Museum Paleis Het Loo organiseert deze nazomer de September Tuinmaand, waarin de paleistuinen vier weken lang het toneel zijn voor uiteenlopende activiteiten met iedere dag een aantrekkelijk programma. In thema 'Een tuin om op te eten' zijn de bloemen in de verschillende prachtige kamers van Paleis Het Loo door de Bloemenkamer op historisch koninklijke wijze gestyled. 

My-Blush heesters
Heesters zijn moeilijk te kweken producten. De meeste soorten hebben minstens vier jaar nodig om te groeien, terwijl normale snijbloemen minstens een keer per jaar snij-rijp zijn. Hierdoor zijn heesters moeilijker verkrijgbaar en dat maakt hen exclusief. Voor veel bedrijven werden de heesters niet interessant genoeg bevonden vanwege de beperkte hoeveelheid in stuks en de enorme hoeveelheid in verschillende soorten.
My-Blush heeft als doelstelling als platform voor kwekers van niche producten groot te worden in heesters met een breed scala aan kleine producten die inspirerend zijn voor de bloemisten en designers en deze beleving over te brengen aan de consument, zodat die kunnen gaan genieten van blozende bessen en bloeiende bloesemtakken.
Momenteel zijn onder andere rozenbottels, Viburnum bessen, dieppaarse Callicarpa. Symphonycarpus in roze en wit en Physalis in diverse lengtes maar ook Nerine, Sandersonia, Persicaria en Artemisia leverbaar. 

Het assortiment van My-Blush omvat jaarrond meer dan 100 soorten bloesemtakken en besheesters. Een bezoek aan de website www.my-blush.eu is een eerste kennismaking van de beleving die My-Blush met het assortiment realiseert.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant