Afbeelding
Foto: GrootGroenPlus

Russisch vakbezoek op GrootGroenPlus

Algemeen

De 27e editie van vakbeurs GrootGroenPlus zal van 4 t/m 6 oktober ook bezocht worden door een Russische delegatie vakbezoekers.

Het gaat hierbij om 33 leden van de APPM, de Russische vereniging voor boomkwekerijen. Dit is een organisatie die in 2008 door particuliere boomkwekerijhouders is opgericht. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot 192 leden, die 129 boomkwekerijen in 36 regio's van de Russische federatie, de republiek van Belarus, Kazachstan en Oekraïne vertegenwoordigers. Daarnaast heeft de vereniging 53 partners. Dit zijn voornamelijk organisaties die verbonden zijn met de boomkwekerijmarkt, maar zelf geen boomkwekerij zijn.

De vereniging richt zich op de ontwikkeling van de Russische boomkwekerijmarkt, kennis- en informatieuitwisseling tussen boomkwekerijen, de promotie van industriestandaarden voor uitgangsmateriaal, het ontwikkelen van catalogi en internationale samenwerking. In dat kader wordt nu een uitgebreid meerdaags bezoek gebracht aan vakbeurs GrootGroenPlus. De Russische delegatie zal ook een presentatie geven tijdens GGP en bezoekt aansluitend nog vier dagen lang verschillende bedrijven, veelal exposanten van GGP.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant