Afbeelding
Foto: Dummen Orange

Bloemsierkunst van internationale allure

Algemeen

Het is weer zover; de mooiste snijbloemen en planten die Nederland te bieden heeft, komen weer samen tijdens het BLOEMKUNST 2017 event.

Dit jaarlijkse event vindt plaats van 16 tot en met 24 september in Kasteel Groeneveld in Baarn. Dümmen Orange is de hoofdsponsor vanuit de gedachte dat zij de bloemsierkunst een warm hart toedraagt door het zichtbaar en actief op de kaart te zetten.

BLOEMKUNST 2017 is een tentoonstelling vol groeiende, bloeiende sfeer en schoonheid. Alle zalen in Kasteel Groeneveld zijn in diverse stijlen ingericht door bloemstylisten van wereldklasse, met het mooiste wat de Nederlandse bloemen- en plantensector te bieden heeft. Het event is een cadeautje voor de consument, maar ook een professionele showcase van alles dat deze sector tot de absolute wereldtop laat behoren. Daarnaast is BLOEMKUNST 2017! een aansprekend inspiratiemoment voor kwekers, bloemisten, groenstylisten en liefhebbers van alles wat groeit en bloeit. 

Superieure bloemen en planten
Topveredelaar Dümmen Orange is ook dit jaar weer hoofdsponsor van BLOEMKUNST 2017. Onder andere de chrysanten, gerbera's, anjers, rozen, calla's, anthuriums en de succulenten zullen stralen in het kasteel. Dümmen Orange staat al meer dan 100 jaar voor excellente prestaties in de internationale sierteelt. Bij Dümmen Orange zijn topveredelaars vanuit de hele wereld samengebracht in één onderscheidend merk. Het bedrijf wil met de beste traditionele en nieuwe technieken de grootste verzameling van superieure bloemen en planten op aarde creëren. Het geheim van het succes is niet alleen een breed én diep productportfolio, maar ook blijvende betrokkenheid bij alles wat er daarna met de planten en bloemen gebeurt.

Bloemkunst 2017 wordt gehouden van 16 tot en met 24 september en is alle dagen geopend van 10 – 17 uur. 
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant