Afbeelding
Foto: Broekhof

Broekhof ontvangt FSC-certificering 

Algemeen

Sinds juli 2017 voldoet Broekhof aan de voorwaarden voor het voeren van artikelen met FSCcertificering.

FSC (Forestry Stewardship Council) garandeert dat een hout- of papierproduct afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos. Volgens FSC betekent goed bosbeheer dat moet worden voldaan aan de hoogste eisen op sociaal, milieuvriendelijk en economisch gebied. Onderdeel van Broekhofs visie is de meest duurzame leverancier te zijn van verpakkings- en decoratiematerialen voor de bloemen- en plantenbranche. De FSCcertificering past perfect bij die visie. 
 
De FSC-certificering verzekert dat Broekhof als leverancier kan aantonen dat alle bedrijfsprocessen voldoen aan de FSC Internationale Standaard en dat een artikel daadwerkelijk de FSC-goedkeuring draagt. Dit biedt Broekhof de mogelijkheid om FSC-gecertificeerde artikelen te gaan gebruiken en te verkopen. De aankomende maanden zullen klanten daar meer van gaan zien in het Broekhof assortiment.   
 
Positieve uitstraling 
FSC is een mooie manier om te werken aan de bescherming van bossen wereldwijd. Daarnaast is FSC een goed verhaal dat naadloos aansluit bij de groeiende belangstelling van de branche én de consument voor een groenere, milieuvriendelijkere lifestyle. Het gebruik van de duurzame verpakkingen straalt zo direct positief op je eigen onderneming af. 
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant