Afbeelding
Foto: Royal Brinkman

Royal Brinkman sluit aan bij Trend Event voor de sierteelt

Algemeen

Royal Brinkman is één van de partners van het Trend Event.

De Trendlezing tijdens het Trend Event geeft ondernemers houvast in het maken van inspirerende en commerciële keuzes. De groene draad voor het Event dit jaar is de letter T gekoppeld aan Time. Deelnemers krijgen meer inzicht in consumenten verleiding. 

De afdeling Packaging en Design van Royal Brinkman is als partner bij dit evenement betrokken. Het Trendevent wordt al ruim 10 jaar georganiseerd door Sandra Könings voor iedereen in de sierteeltsector; van veredelaar tot retailer, van designer tot arrangeur, van inkoper tot kweker. De vernieuwende concepten tijdens de lezing worden verzorgd door de partners: Elburg-Smit B.V., Mate International, VBI Filippo B.V. en Royal Brinkman.

"Wij willen graag voorop lopen in de tuinbouw en onze klanten verrassen met inspirerende vernieuwende concepten", vertelt productmanager Mark van Antwerpen. "Om die reden werken wij ook samen met trendanalist  Sandra Könings. Zo kunnen we goed inspelen op de toekomstige trends & ontwikkelingen. Ook willen we onze klanten op een professionele wijze adviseren bij de introductie van nieuwe producten en – of concepten."

Het Trend Event vindt plaats in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer op 21 september 2017, vanaf 12.00 uur.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant