Afbeelding
Foto: Beekenkamp

Beekenkamp vergelijkt tijdens de Cyclamen Trials

Algemeen

Beekenkamp Plants is al jarenlang producent in het leveren van uitgangsmateriaal van Cyclamen.

Het brede assortiment, de betrouwbare en stabiele kwaliteit en het betrokken karakter van Beekenkamp zorgen voor een constante levering van kwalitatief goede jonge planten. 

Als geen ander past bij Cyclamen de omschrijving: 'het najaarszonnetje in huis'. Deze vrolijk ogende plant zorgt met haar bijzondere bloemen en hartvormige blaadjes voor vrolijkheid en kleur. Dat is exact wat de consument wil, zeker in het voorjaar. Vooral de variatie in vorm en de verrassende kleurcombinaties maakt deze plant tot een favoriet bij de consument.

Doordat Beekenkamp een onafhankelijke jonge planten producent is, produceren zij alleen Cyclamen die kwalitatief goed zijn voor zowel de kwekers als voor de keten. Het is maatwerk en door de vele innovaties in onder andere trays en plugtypes is er een snellere teeltduur van deze herfstplant mogelijk. Ook is er, door de constante vernieuwing en verbetering, zichtbaar minder uitval bij de telers. Dit zijn voordelen waar zowel kwekers als retailers baat bij hebben. 

In week 39 en 40 toont Beekenkamp Plants de genetica van de diverse veredelaars tijdens de Cyclamen Trials. In deze twee weken zijn er elke woensdag en donderdag tussen 13:00 – 16:30 uur vergelijkingsproeven te bekijken. De Cyclamen Trials vinden plaats in de locatie van Beekenkamp Breeding.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant