Afbeelding
Foto: BBH

Greenhouse geeft kaartjes voor het Happinez Festival weg

Algemeen

Op 15, 16 en 17 september 2017 vindt de vierde editie van het Happinez Festival plaats op Fort Voordorp bij Utrecht.

Dit festival staat in het teken van mindfulness, yoga en heerlijk eten. Greenhouse geeft 2 tickets weg voor het meest relaxte festival van Nederland. Tijdens het festival zijn er diverse lezingen, workshops, yoga-, meditatie- en klankschaalsessies en heerlijk eten. Ook is er ruimte voor muziek én stilte, inspiratie, inzichten en ideeën.

Tijdens het Happinez Festival zijn medewerkers van Greenhouse i.s.m. Mooiwatbloemendoen.nl aanwezig om bezoekers te helpen bij het creëren van een grote bloemenmandala: met bezoekers wordt zo een groot kunstwerk gemaakt. Op het festival wordt de mandala gemaakt met duizenden kleurige bloemen. Ook de yogatent wordt i.s.m. Mooiwatbloemendoen.nl door Greenhouse aangekleed met onder andere Hedera, Spathiphyllum en zacht ruisende tuinplanten. In de tent is dagelijks een yogasessie, waarbij bezoekers kunnen ervaren dat yoga nog rustgevender is met planten om je heen die je zintuigen op een positieve manier beïnvloeden. 

Win kaartjes voor het festival
Greenhouse geeft 2 tickets weg voor dit festival. Stuur een mailtje naar info@greenhouse.nl t.n.v. Kaartjes winnen. Vermeld naam, leeftijd en telefoonnummer. Maandag 11 september wordt de prijswinnaar bekend gemaakt op de Greenhouse Facebook-pagina. 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant