Afbeelding
Foto: Van der Starre

Nieuw buitenleven concept van Van der Starre

Algemeen

De huidige trend is dat het buiten leven steeds belangrijker wordt voor de hedendaagse consument.

De tuin wordt een verlengstuk van het huis. In de zomer leven we graag buiten en de tuin wordt daar steeds meer op ingericht. De lounge set vervangt de bank in de huiskamer en na een dag hard werken is de tuin een plek voor ontspanning geworden. Een ontmoetingsplek voor het gezin, familie en vrienden.

Van der Starre uit Boskoop heeft een nieuw concept ontwikkeld dat aansluit bij deze trend: FleuraTerrazza. Het concept bestaat uit diverse soorten klimplanten in zuilvorm. Een nieuwe toepassing van klimplanten voor terras en balkon. Het assortiment is dusdanig samengesteld dat er zowel in het voorjaar als zomer en nazomer, bloeiende planten beschikbaar zijn.

FleuraTerrazza
De gekozen soorten zijn rijkbloeiend en extra sterk. De FleuraTerrazza planten zijn goed te combineren met een sierpot waardoor er makkelijk en snel een kleurrijk terras ontstaat. Binnen het concept zijn drie varianten beschikbaar: FleuraTerrazza Fantastico 75 cm hoog, perfect te gebruiken op de tuin- en bijzettafel, FleuraTerrazza Grandioso 100 cm hoog, voor op het balkon, terras of Patio en FleuraTerrazza Magnifico 110 cm hoog, als solitair of naast de voordeur.

Het FleuraTerrazza concept wordt gepresenteerd op de vakbeurs Plantarium die wordt gehouden van 23 t/m 26 augustus 2017 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre te Boskoop-Hazerswoude.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant