Afbeelding
Foto: Liesvelden

Kwekerij de Liesvelden investeert in service

Algemeen

Kwekerij de Liesvelden heeft de laatste 3 jaar op alle fronten geïnvesteerd, wat heeft geresulteerd in een moderne potplantenkwekerij.

De Liesvelden werkt zeer servicegericht en heeft als streven om de klant compleet naar zijn of haar wensen te bedienen. In de praktijk betekent dit dat de levertijden steeds korter worden. Ook kleine bestellingen gemengd op de kar komen vaker voor.
"De groothandels beheren zelf minder voorraad en daarop moet de kweker schakelen", aldus kweker Teunis Versteeg. "De administratieve taken op de kwekerij nemen daarom ook toe. Met de aanschaf van SDF Profice is deze administratie ondervangen. De interne communicatie in het bedrijf verloopt nu via 1 kanaal. Het hele orderverwerkingssysteem is hiermee geautomatiseerd. Daarnaast is er een verlichting in de administratie van aanbod op de diverse aanbodsbanken."
Teunis Versteeg: "Onze kwekerij heeft sinds wij gestart zijn met onze nieuwe software flinke stappen voorwaarts gemaakt op ict-gebied. Wij zijn met Kwekerij de Liesvelden nu nog beter in staat om onze planten te leveren hoe de klant dit wenst. Wij leveren naast onze kwalitatief hoogwaardige Helleborus een mooi assortiment seizoensproducten.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant