Afbeelding
Foto: VBW

VBW Flowercup: trendy op steekschuim

Algemeen

Dit najaar organiseert VBW weer de "VBW Flowercup"; de wedstrijd staat dit keer in het teken van een trendy arrangement op OASIS steekschuim.

Via vier regionale voorrondes en een landelijke finaleronde zal de winnaar worden bepaald door 3 juryleden, volgens het door Florint vastgestelde internationale 100 puntensysteem (idee, kleur, compositie, techniek).

Finaleronde
Vanuit elke voorronde plaatsen de 6 deelnemers met de hoogste score zich voor de landelijke finaleronde. De 6 kandidaten die na de nrs. 1 t/m 6 uit de verschillende regio's de hoogste scores hebben behaald, gaan eveneens door. In totaal telt de finale daarmee 30 deelnemers. De finaleronde vindt plaats op woensdag 8 november 2017 bij Cultra Aalsmeer. De opdracht hiervoor komt dinsdag 24 oktober online.

Publieksprijs
Wederom is er dit jaar de publieksprijs, deze wordt op elke voorrondelocatie uitgereikt aan de maker van het arrangement dat door de bezoekers als meest aansprekend wordt beoordeeld. De publieksprijs wordt beschikbaar gesteld door Smithers-Oasis.

Talentprijs
Nieuw is de Talentprijs voor aanstormend talent. Het is een aanmoedigingsprijs die bij elke voorronde wordt uitgereikt.

Meer info op VBW


 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant