Afbeelding
Foto: pull position

Ornamenties seizoen van start met vrolijke sierpepers

Algemeen

Nu de zomer in volle gang is, is het weer tijd voor Ornamenties; het seizoen wordt traditiegetrouw afgetrapt met Capsicum.

Behalve dat Capsicum ook elegant en sterk is, zorgt deze plant voor veel kleur en een zomerse sfeer. Capsicum is beschikbaar tot en met november en wordt gekweekt door Kwintplant uit Kwintsheul. Later deze zomer zal het Ornamenties assortiment uitgebreid worden met Brassica. 

Nieuw in potmaat 10,5 en 12 cm
De Capsicum, ook bekend als sierpeper, is in een vrolijk kleurenpallet beschikbaar en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Deze sierpepers behouden hun sierlijke vruchten tot ver in de winter en zijn dus echte blikvangers voor in de tuin, op het balkon, de patio en het terras. Vrolijk genieten van juli tot aan de vorst. Capsicum heeft een hoge sierwaarde en is daarom zonde om op te eten; Ornamenties is 'too pretty to eat!'.
Kwekerij Kwintplant heeft Capsicum vanaf heden leverbaar in diverse kleuren. Deze kweker uit Kwintsheul staat garant voor hoge kwaliteit en betrouwbare levering. Vanaf dit jaar is Capsicum bij Kwintplant ook beschikbaar in potmaat 12cm, naast de bestaande potmaat 10,5cm. 

Multifunctionele verpakking
Ornamenties wordt verpakt in een speciaal ontwikkelde verpakking. Deze verpakking heeft een sterke, chique trayrand waardoor het product tijdens de reis van kweker naar consument beschermd wordt. Naast bescherming zorgt deze verpakking voor herkenbaarheid. Alleen de allerbeste kwaliteit, wordt immers in Ornamenties geleverd.

Veredelaar Takii Seed heeft vorig jaar een klantonderzoek verricht onder een grote groep exporteurs. Daaruit is gebleken dat ruim de helft van de respondenten de verpakking herkent en deze refereert aan producten van hoge kwaliteit. Ook bleek uit het onderzoek dat men interesse heeft in een uitbereiding van het Ornamenties assortiment. De komst van Capsicum in potmaat 12 cm sluit hierbij dus naadloos aan. Vanaf 1 augustus zal tevens Brassica aan het assortiment worden toegevoegd. 

Ornamenties
Het paraplumerk Ornamenties is ontwikkeld door Takii Seed in samenwerking met Pull Position. Het merk overkoepelt verschillende siergroenten binnen Takii Seed, die zijn geselecteerd op vier waarden: elegantie, kracht, decoratieve functie en kleurrijke uitstraling. Het merk is vormgegeven in een eigentijdse huisstijl, waardoor het product echt als siergroenten wordt gepositioneerd. Enthousiasme creëren voor de exclusieve siergroenten in alle schakels van de Europese markt, is wat de veredelaar en de kwekers met het paraplumerk willen bereiken. Het uiteindelijke doel is de consument inspireren met de veelzijdige producten en deze verleiden tot aankoop. 
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant