Afbeelding
Foto: Hydrangeaaworld

Winactie snijhortensia voor bloemisten

Algemeen

In augustus staat de natuurlijke en kleurrijke sfeermaker in de schijnwerper: de snijhortensia.

De promotiecommissie snijhortensia haakt in op de bloemenagenda van Bloemenbureau Holland door een prijsvraag uit te zetten voor bloemisten. 

Vanuit het platform Hydrangeaworld worden bloemisten benadert met de vraag om foto's op te sturen van hun succesboeket met snijhortensia's naar info@hydrangeaworld.eu.
De winnaar wint een korte cursus snijhortensia knippen op een hortensiakwekerij. Vervolgens mogen zij zelf een veilingkar vol hortensia's, ter waarde van 400 euro knippen.
Uiterlijk 4 september 2017 wordt de winnaar bekend gemaakt. De actievoorwaarden zijn te vinden op de website Hydrangeaworld.com.

Onderscheiden met snijhortensia's
De stijlvolle hortensia is als snijbloem allang ontdekt als onderdeel van een mooi boeket. De bloem wordt veel gebruikt in de meeste prachtige bloemsierkunst. Hortensia's kunnen een bol hebben van soms wel meer dan 25 cm doorsnede. Het is een bloem waarmee de vakman zich bij uitstek kan onderscheiden. De bloemen zijn vol en stevig en hebben herkenbare intense kleuren. De hortensia snijbloem is jaarrond verkrijgbaar, maar in de periode mei tot en met november is het aanbod het grootst.

Op de website Hydrangeaworld.com vindt u advies, informatie en inspiratie voor zowel snijhortensia als voor kamer- en tuinhortensia. De website biedt ook uitgebreid beeldmateriaal waar u gratis gebruik van kunt maken onder bronvermelding: © hydrangeaword.com 
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant