Afbeelding
Foto: Dummen Orange

SOGO Orchids treedt toe tot Dümmen Orange

Algemeen

Met de toetreding van de Taiwanese Phalaenopsis-veredelaar SOGO Orchids tot de Dümmen Orange-familie krijgt dit concern een unieke toegang tot deze productgroep.

Tevens wordt de weefselkweek-capaciteit van Dümmen Orange verdubbeld.  
SOGO is vooral gefocust op het veredelen van Phalaenopsis en de weefselkweek daarvan voor belangrijke markten als de Verenigde Staten, Brazilië, Zuidoost-Azië en Noordwest-Europa. In combinatie met de Research & Development (R&D) faciliteiten, het klantenbestand en het distributienetwerk van Dümmen Orange wordt hiermee een breder portfolio gecreëerd voor de telers en hun afnemers.

"Door deel uit te gaan maken van Dümmen Orange kunnen we blijven groeien en dankzij het netwerk van deze onderneming zijn we straks in staat ons uitgebreide assortiment aan meer klanten wereldwijd te leveren. De innovatie bij SOGO krijgt ook een nieuwe impuls doordat wij hun technische know-how kunnen gebruiken bij het creëren van nog betere producten en diensten", zegt Jeffrey Feng. Hij is algemeen directeur van SOGO. "Het biedt ons bedrijf en onze medewerkers een hele mooie toekomst." 

Yeunjoo Park, directeur Dümmen Orange Asia: "Wij zijn erg enthousiast dat wij zo onze positie kunnen versterken op de snel groeiende Aziatische markt. Ik ga er vanuit dat de uitstekende producten van SOGO en de afzetkanalen van dit bedrijf zullen bijdragen aan een betere dienstverlening voor onze klanten."

"Biense Visser, CEO van Dümmen Orange: "Wij zijn zeer ingenomen met het feit dat SOGO Orchids zich bij ons voegt. Wij maken daarmee de volgende stap naar een leidende positie op de wereldsierteeltmarkt. Wat medewerkers en producten betreft worden wij steeds diverser. Phalaenopsis staat voor een belangrijke productgroep in de sierteelt met grote kansen tot verdere groei. We gaan door met het doen van verdere toevoegingen in deze groep van tropische planten. Samen met onze telers en retailpartners bouwen wij de leidende positie en bekwaamheden van SOGO niet alleen in Azië verder uit, maar ook in de rest van de wereld."

Meer informatie over SOGO Orchids is te lezen op de site van Dümmen Orange.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant