Afbeelding
Foto: arend roses

Arend herintroduceert Talea en Prima Donna

Algemeen

Onder de noemer 'Varieties of Excellence' herintroduceert Arend Roses deze week twee grootbloemige rozen: Talea+ en Prima Donna+.

Door vraag vanuit de handel en de waardering voor deze kwaliteitsrozen herintroduceert Arend Roses beide variëteiten van veredelaar Dümmen Orange. Vanaf vandaag zijn de rozen verkrijgbaar op de rozenklok van veiling Royal FloraHolland in Aalsmeer.  

Talea+
Roos Talea+ kenmerkt zich door de knop met een mooie grote druppel, in bloei heeft deze grootbloemige schoonheid een chique tint die tussen crème en champagne zit. Talea+ is Latijns voor 'op maat maken', zeg maar haute couture. Maar dan in de vorm van een statige roos met een ondeugend vleugje zalmroze. Met een sterke, warme uitstraling is Talea+ een prachtige roos voor bruidsarrangementen en moderne statement designs.

Prima Donna+
Prima Donna+ is een charismatische zalmoranje roos en kenmerkt zich door de elegante bloeiwijze. Prima Donna+ heeft een volle knop en diepgroen blad dat fraai afsteekt bij het zacht roze-oranje, dat een echte trendkleur is. In boeketten en arrangementen is Prima Donna+ de leading lady, waarin de roos warm en vrolijk de toon zet en lang fris en mooi blijft. Oranjeroze rozen staan symbool voor fascinatie, verliefdheid en alles wat er nog meer vóór passie komt.

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant