Afbeelding
Foto: Fleuroselect

Calibrachoa MiniFamous wint FleuroStar Award

Algemeen

Fleuroselect, de internationale organisatie voor de sierteeltsector, verkondigt met trots dat de FleuroStar Award 2017/2018 is toegekend aan Calibrachoa MiniFamous® Double PinkTastic van Selecta one.

Anita Stöver, veredelaar, nam de prijs in ontvangst van de voorzitter van het FleuroStar-comité Heike Gronemann en Fleuroselect-voorzitter Herman Hamer.
Calibrachoa MiniFamous® Double PinkTastic van Selecta one nam het op tegen Calibrachoa Conga Sunset Kiss van Florensis, Dahlia LaBella® Maggiore Rose Bicolour van Beekenkamp Plants, Helianthus interspecific Sunfinity van Syngenta Flowers, en Pepper Mamba-Red F1 van Prudac.
  
Driedimensionaal kleurenpatroon
MiniFamous® Double PinkTastic van Selecta one springt meteen in het oog dankzij de tweekleurige roze-witte kringetjes van bloemblaadjes in het hart van de bloem, die bijdragen tot een dieptezicht-effect. Deze uitstekende performer geniet alle voordelen van de MiniFamous® serie: versterkte wortels, erg vroeg bloeiend en tolerant tegen meeldauw.

Foto: een overgelukkig Selecta one team: Sebastian Mainz, Anita Stöver, Ton de Bresser, Anita Dohm, Richard Petri, Henk Dresselhuys.

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant