Afbeelding
Foto: Dolc Amore

Merk Dolc'Amore® breidt assortiment uit

Algemeen

Consumentenmerk Dolc'Amore is in steeds meer Nederlandse supermarkten, benzinestations en tuincentra verkrijgbaar en timmert ook in het buitenland aan de weg.

Dat vraagt om uitbreiding van de deelnemende kwekers en het assortiment van Dolc'Amore. Met de toetreding van Stofbergen Plantcompany tot de Proud Partners van Dolc'Amore, kan er een geheel nieuw product in het assortiment opgenomen worden. Met de diverse exotische bromeliasoorten is Dolc'Amore nog meer klaar voor de zomer. Daarnaast zullen vanaf week 20 potrozen in potmaat 10,5 cm van Proud Partner Pligt Professionals de Dolc'Amore collectie aanvullen.

Tropische aanvulling 
Bij binnenkomst in de kwekerij van Stofbergen Plantcompany in Bergschenhoek waant men zich in een tropisch regenwoud: niet alleen de temperatuur en luchtvochtigheid komen overeen, de verschillende en kleurrijke planten springen overal tussen uit. Diverse bromelia soorten zoals Guzmania's, Tillandsia's en Vriesea's maken vanaf nu deel uit van het Dolc'Amore assortiment. Deze tropische kamerplanten gaan de winkels in met een bijpassend Dolc'Amore etiket of worden verpakt in een opvallende Dolc'Amore hoes. Door de uitbreiding van het assortiment met deze uitgelaten plantenfamilie is het Dolc'Amore assortiment nog completer!

Verbreding assortiment potrozen
Naast een tropische aanvulling van het assortiment is er ook een aanvulling met een meer romantische touch: potrozen in potmaat 10,5 cm. De potrozen zijn één van de bekendste Dolc'Amore producten en zijn reeds beschikbaar in potmaat 9 en 14 cm. Vanaf week 20 is deze populaire woonplant ook verkrijgbaar in potmaat 10,5 cm bij Proud Partner Pligt Professionals. De potrozen zijn in diverse kleuren beschikbaar en kunnen zowel in de mix als op kleur geleverd worden. 

Consumentenmerk Dolc'Amore® 
Dolc'Amore is een compleet retailconcept rond bloeiende planten, bloemen en decoratie artikelen, ontwikkeld vanuit de behoeften van de consument én vanuit de wensen van de retail: meer (impuls)verkoop, hogere omloopsnelheid en beter schaprendement. Plantentelers HouwenPlant, Kebol, VG Orchids, JHL Group, Plantenkwekerij Valstar, KP Holland, van Duineveld, Pligt Professionals,Willem Kuipers en Stofbergen Plantcompany zijn aangesloten en werken samen met de organisatie Flower Design & Services aan een jaarrond inspirerend en bloemrijk plantenschap. 
 

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant