Afbeelding
Foto: Codema

Vernieuwing directie Codema

Algemeen

Door de wereldwijde groei en de mogelijkheden die nieuwe markten bieden, heeft de directie van Codema besloten voor een vernieuwde samenstelling binnen de huidige directie om zodoende toekomstige doelstellingen te realiseren.

Met de komst van Marcel Koolen als General manager is volgens Codema een belangrijke stap genomen. Onder zijn dagelijkse leiding, tezamen met Lennard van der Ham (CFO) en Gideon de Jager (CCO en statutair Directeur), zegt Codema klaar te zijn voor een succesvolle toekomst.
Vertrekkende CEO Maarten de Jager: "Na bijna 25 jaar vind ik het noodzakelijk om ruimte te maken en een nieuw directielid aan te stellen. Ik ben verheugd dat we een ervaren directielid mogen toevoegen aan een team van reeds 150 enthousiaste en vakkundige medewerkers. Ik heb het volste vertrouwen dat Codema onder de leiding van een driekoppige directie een succesvolle toekomst tegemoet gaat."
Marcel Koolen heeft meer dan 25 jaar ervaring in het leiding geven in en aan (inter-)nationale organisaties, die onderhouds-, vervangings- en nieuwbouwprojecten met groot publiek belang aannemen en uitvoeren.

 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant