Afbeelding
Foto: BBH

Primeur van Floramedia voor de groene sector

Algemeen

Floramedia presenteert dinsdag 25 april haar eerste editie van het Green Trend Report.

Het Green Trend Report is een primeur voor de groene markt. Het is het eerste rapport dat is ontwikkeld voor deze sector dat trends laat zien op mega-, macro- en microniveau én daarvan een onderbouwing geeft in cijfers en data.
De experts en designers van Floramedia lichten in het report de trends toe die de komende jaren hun stempel zullen drukken op de Europese groene markt. Ze koppelen inspiratie en informatie aan nieuwe, relevante ontwikkelingen op het gebied van groen, in relatie tot urbanisatie, vergrijzing en technologie. 
Uit onderzoek blijkt dat de natuur om ons heen steeds belangrijker wordt; groen is daarmee niet langer slechts bedoeld voor decoratie, maar een levensbehoefte. Floramedia wil met dit rapport vakgenoten helpen en inspireren met het vormgeven van hun toekomstvisie, het creëren van nieuwe concepten en het bereiken van nieuwe doelgroepen.

In het eerste deel van het rapport wordt in tekst en beeld geschetst welke trends en ontwikkelingen de komende jaren van grote invloed zullen zijn op onze maatschappij. Ze hangen nauw samen met veranderingen op het gebied van bevolkingsopbouw, migratie, verstedelijking en veranderde sentimenten. De trends worden vertaald in bijpassende kleuren, materialen en texturen.

Het tweede deel van het rapport is de onderbouwing van het onderzoek. Het bestaat uit cijfers en data; gegevens op het gebied van import en export, demografie en technologische ontwikkelingen in Europa.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant