Afbeelding
Foto: Ter Laak

Authentic Orchids nieuwe productlijn Ter Laak

Algemeen

Kwaliteit, transparantie en respect voor de natuur zijn belangrijke waarden voor Ter Laak Orchids.

Vanuit deze gedachte lanceerde het bedrijf op 17 april een nieuwe lijn in haar assortiment: Authentic Orchids.

Perfect Imperfection
De orchideeën van Ter Laak Orchids worden met passie en ambacht gekweekt. Waar de kwekers streven naar de hoogste kwaliteit, blijven orchideeën bloeiende producten die gevormd worden door de natuur. In de natuur is niet alles even perfect, dus ook de duurzaam gekweekte orchideeën van Ter Laak hebben soms een klein schoonheidsfoutje hier of daar. Een uniek gevormd blad, een twist in de tak of variatie in takhoogte. Het zijn de perfecte imperfecties van de natuur die deze planten juist bijzonder en uniek maken. Daarom verdienen deze planten volgens Ter Laak Orchids een leven als 'Authentic Orchids', onder het motto 'perfect imperfection'. 

Kwalitatief sterk
De Authentic Orchids hebben elk een perfecte imperfectie, maar zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit en goede houdbaarheid. Consumenten kunnen namelijk net zo lang genieten van de bloemenpracht. Ter Laak staat immers voor de beste kwaliteit, maar vindt respect voor de natuur minstens zo belangrijk. Dat valt in deze nieuwe lijn heel mooi samen. 

Waar deze lijn voorheen naamloos de keten in ging, gaat hij nu als een herkenbare lijn verder. De Authentic Orchid Collection is vanaf week 16 leverbaar in een sprekende verpakking met het verhaal van perfect imperfection.


 

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant