Afbeelding
Foto: Luiten Greenhouses

Leerervaring opdoen bij Luiten Greenhouses

Algemeen

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft onlangs Luiten Greenhouses, totaalleverancier, constructeur en installateur van tuinbouwprojecten, productiekassen, scherminstallaties en tuinbouwbenodigdheden, erkend als officieel leerbedrijf. 

Regelmatig hebben medewerkers van Luiten Greenhouses een gastcollege gegeven op verschillende hogescholen en daarnaast loopt er op dit moment een internationalisering project in samenwerking met hbo-studenten. Vanaf nu worden ook de mbo-studenten bediend bij Luiten Greenhouses. De mogelijkheid is er nu om officieel stage te komen lopen of een leren-werken traject af te leggen. 

Een Erkend leerbedrijf leidt een leerling op voor het beroep waarvoor hij/zij leert. Het bedrijf brengt de leerling op een veilige manier de juiste vaardigheden bij. Er wordt ook aandacht geschonken aan de juiste beroepshouding, zoals de omgang met klanten en leveranciers, de juiste motivatie en het nemen van initiatieven.

Een bedrijf mag niet zomaar Erkend leerbedrijf worden. Er moet aan strikte voorwaarden worden voldaan voor de erkenning op de muur gespijkerd mag worden. Zo dient de leerling in een veilige leerplaats te kunnen werken, en er moet voldoende deskundige begeleiding zijn. Luiten Greenhouses is dus erg trots dat zij de mogelijkheid aan mbo-studenten kunnen bieden om zich verder te ontwikkelen in hun opleiding en natuurlijk in zichzelf!
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant