Afbeelding
Foto: Modiform

Nieuwe algemeen directeur Modiform

Algemeen

Jeroen W. Ravensbergen heeft vanaf 1 maart als algemeen directeur de dagelijkse leiding over Modiform.

Hij neemt de taken over van Jan en Dick van Heugten die lid blijft van het management team. Dick van Heugten: "Jeroen was de afgelopen jaren als manager van de salesafdeling al eindverantwoordelijke voor commerciële zaken bij Modiform en heeft bewezen over de nodige kwaliteiten te beschikken om Modiform op de ingeslagen weg verder naar een mooie toekomst te leiden."

Jeroen is afgestudeerd in de plantenveredeling. Met zijn jarenlange ervaring in ontwikkeling, productie en verkoop van onder meer uitgangsmateriaal voor de tuinbouw, is hij geen onbekende in de internationale tuinbouwwereld. Jeroen bezocht regelmatig verschillende tuinbouwgebieden over de hele wereld. Altijd in contact met de klant en eindgebruiker van het product. Door zijn maatschappelijke activiteiten, zoals bijvoorbeeld zijn deelname in de adviescommissie GreenTech Tentoonstelling, beschikt hij over een breed netwerk binnen en buiten de tuinbouw.

Modiform ontwikkelt en produceert kweek-, transport- en verpakkingssystemen voor de tuinbouw en daarbuiten. Het bedrijf richt zich op de diverse schakels in de keten en is altijd op zoek naar samenwerking tussen de diverse partijen. Van veredelaar en tuinder tot handel en retail. Modiform ondersteunt, faciliteert en ontwikkelt eenvoudige tot complexe oplossingen voor verpakkingsvraagstukken en voegt zo waarde toe voor de klant. Dat levert hen meer efficiëntie, meer verkoop en meer rendement op. Jeroen legt zich toe op het verder uitvoeren van de strategie en blijft zoeken naar verbetering en ontwikkeling in de razendsnel veranderende wereld. Jeroen W. Ravensbergen: "Ik zie de toekomst vol vertrouwen tegemoet, we blijven investeren in mensen en machines om de samenwerking met onze klanten steeds weer te kunnen verbeteren."
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant