Afbeelding
Foto: Kom in de Kas

De Bloemenkrant is weer uit

Algemeen

Vol informatie over de sierteeltsector: bloemen, bolbloemen, boomkwekerijproducten, bijkomende producten en ontwikkelingen die de gemoederen in de sierteeltsector bezig houden.

Deze week in de Bloemenkrant
-Kom in de Kas viert 1 en 2 april haar 40-jarig jubileum, met eigen app en een virtuele experience.
-Amigo Plant is in de race voor prestigieuze prijs 'Agrarische ondernemer van het jaar'.
-Een nieuwe aflevering uit de serie 'Kroonjuwelen uit Azië', met dit keer in de hoofdrol het gevoelige kruid Biophytum sensitivum.
-Let it Grow lanceert het eerste kleurrijke Greenhouse Festival in Nederland.
-Waterdrinker legt fundering voor het 'Huis van de Kweker'.
-2Dezign gaat aan tafel met Leo van Holstein, van Holstein Flowers.

Freesia in Growers Pride
In Growers Pride aandacht voor de Freesia, met een interview met Flower Factor van Pim van den Akker en Mirjam Hendriks over het nieuwe positioneren van deze uitdagende bloem.

Special Ethiopië
En deze week een special over Handelen in Ethiopië. Lees over de ervaringen in dit Afrikaanse land van de bedrijven AQ Roses, BSI, Afriflora en Samore. En neem een kijkje in de keuken van de landbouwraad, de overheidsinstelling die ondernemers in verre en vreemde buitenlanden ondersteunt.


De Bloemenkrant is dynamisch als de branche zelf. Wij komen u vast ergens tegen. Overigens mag u ons altijd bellen of mailen voor nieuws.
Wilt u adverteren neem dan contact op met Huub Snijders via telefoonnummer 06-226 685 55 of e-mail redactie@bloemenkrant.nl.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant