Afbeelding
Foto: LLTB

Jean Aerts nieuwe voorzitter LLTB vakgroep

Algemeen

Jean Aerts is de nieuwe voorzitter LLTB vakgroep Tuinbouw Bedekte Teelten.

Tijdens de inspiratiebijeenkomst 'Greenport Venlo. Black-Box of Bright-Lands' van de LLTB vakgroep Tuinbouw Bedekte Teelten in de Brightlands Campus Greenport Venlo werd Jean Aerts benoemd tot voorzitter van de vakgroep. Daarnaast werden Roel Hendriks en Paul van Lipzig aangesteld als nieuwe vakgroepbestuurders. Jaap van den Beukel, Erik Gipmans, Pieter Wijnen en Carla Houben namen afscheid als vakgroepbestuurders.
Van den Beukel, Gipmans, Wijnen en Houben kregen een Zilveren Draagspeld van de LLTB uitgereikt voor alle verdiensten voor de tuinbouwsector.

Pitches
De nieuwe voorzitter Jean Aerts spreekt over een succesvolle inspiratiebijeenkomst. "Het was een inspirerende bijeenkomst met presentaties en pitches over wat BrighCluster Venlo te bieden heeft." De pitches gingen over BrightBox, Brightlabs en UM Maag darm simulator.
Ook Nico van Ruiten, voorzitter van LTO Glaskracht Nederland, was aanwezig bij de inspiratiebijeenkomst. Hij vertelde een presentatie over hoe telers meer kunnen verdienen met kennis. Van Ruiten gaf in zijn presentatie aan wat innovatie en strategisch onderzoek heeft opgeleverd tot nu toe. Hij haalde voorbeelden aan die betrekking hebben op innovaties en onderzoek in plantgezondheid, water en energie.
 
Download presentaties
Alle presentaties die tijdens de inspiratiebijeenkomst aan de orde zijn gekomen, zijn te downloaden op de website van de LLTB.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant