Afbeelding
Foto: van vliet new plants

Geslaagde Skimmiadag

Algemeen

Van Vliet New Plants organiseerde vorige week voor de eerste keer een speciale Skimmiadag voor veredelaars en telers.

Tijdens deze dag werden in de regio Boskoop diverse bedrijven bezocht en was er volop gelegenheid om onderling kennis uit te wisselen en elkaar beter te leren kennen. Uit de reacties van de deelnemers bleek dat zij deze dag zeer wisten te waarderen en het voor herhaling vatbaar is. 

Van Kas naar Kassa
De dag begon bij Jan Willem Bakhuijzen en André Moerings, telers van diverse soorten Skimmia´s onder licentie. Zij gaven uitleg over ontwikkelingsproces van Skimmia breeding. De middag stond in het teken van de marketingstrategie van Kas naar Kassa. In de discussie die volgde was er een waardevolle inbreng van de deelnemers die van Vliet New Plants verwerkt in de strategie.

De spil in de keten
Van Vliet New Plants houdt zich voornamelijk bezig met de introductie, exploitatie en het beheer van kwekersrechtelijk beschermde plantenrassen. Met een wereldwijd netwerk van adviseurs en agenten bouwt van Vliet New Plants haar activiteiten steeds verder uit door kwekers en groothandelsbedrijven aan te trekken. Met dit netwerk zorgen we ervoor dat nieuwe soorten de juiste weg vinden naar de consument of hovenier. Met de komst van Peter kroes in juni 2016 is deze activiteit binnen het bedrijf versterkt. Met zijn marketingachtergrond en ervaring is Peter de toegevoegde waarde binnen het bedrijf om dit marketingtraject samen met de keten op te zetten.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant