Afbeelding

Parfum Flower Company organiseert reis naar Kenia

Algemeen

Parfum Flower Company organiseert in juni dit jaar een geheel verzorgde 5-daagse reis naar Kenia.

Speciaal voor bloemisten. Met twee overnachtingen in een 5-sterren hotel, een bezoek aan de Tambuzi farm om de geurende rozen te zien, en een safari met overnachting op zoek naar de Big 5, de 5 grootste dieren van Afrika.
"Het is een enorm geregel, wij zijn ten slotte geen reisbureau", vertelt Arnold Wittkamp, de marketing en communicatie manager van Parfum Flower Company. "Sinds ik begonnen ben bij Parfum Flower Company vragen bloemisten aan ons of we een keer een reis willen organiseren naar Tambuzi in Kenia. Tambuzi is de kwekerij waar de meest bijzondere geurende rozen worden gekweekt. Ook de bekende David Austin trouwrozen. En nu komt het er eindelijk van: 5 tot en met 9 juni dit jaar gaan we met 15 bloemisten naar Kenia."
Arnold gaat verder: "Vorig jaar was er een documentaire op de BBC, waar de bekende Londense bloemist Simon Lycett de kwekerij bezocht. Dit heeft voor nog meer interesse gezorgd bij een aantal betere bloemisten. Het lijkt me hartstikke gaaf onze klanten te laten zien wat voor een fantastische plek Tambuzi is, en als kers op de taart gaan we op safari om wilde dieren te zien. Wie wil dat nu niet?"
Parfum Flower Company heeft een aantal plekken gereserveerd voor haar meest trouwe klanten. Er zijn nog wel plekken beschikbaar. "Als het snel volgeboekt is, gaan we gewoon volgend jaar weer," meldt Arnold.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant