Afbeelding

Chinese sferen bij opening Tulip Trade Event 

Algemeen

Tijdens de opening van het Tulip Trade Event op 15 maart wordt er speciaal aandacht besteed aan Azië.

De heer Johan Remkes, commissaris van de Koning van Noord-Holland, zal samen met de heer Ken WU, Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van de Volksrepubliek China in Nederland, een tulp dopen naar een China-gerelateerde naam.
De opening van Tulip Trade Event vindt plaats op 15 maart van 10 tot 12 uur bij Haakman Flowerbulbs BV in Wervershoof.
Het nog beter leren kennen van de afzetmarkt en het aanhalen van de relaties, zijn belangrijke onderwerpen tijdens de tweede editie van het Tulip Trade Event. De Nederlandse tulpenbollen worden door de acht deelnemende bedrijven geëxporteerd naar alle continenten. Daar wordt dit jaar tijdens de tweede editie van het tulpenevent extra aandacht aan besteed.

Introductie nieuwe naam
Voor de doop van de tulp is een bijzondere naam gekozen. Op 15 maart wordt deze onthuld door de heer Remkes in het bijzijn van de Chinese delegatie. Daarmee wordt door het Tulip Trade Event extra aandacht besteed aan de internationale positie van de Nederlandse tulp. Dat de markt voor tulpen in China steeds een grotere rol gaat spelen merken de deelnemers volop. Maar ook in andere windstreken weet het prachtige, Nederlandse product steeds meer markt te veroveren.

Deelnemende bedrijven
De tweede editie van het Tulip Trade Event vindt plaats van 15 tot en met 17 maart 2017. Geïnteresseerden kunnen een bezoek brengen aan P. Aker, Amsonia, Borst Bloembollen, Haakman Flowerbulbs, Holland Bulb Market, Nord Lommerse, P. Nelis en VWS Flowerbulbs. 
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant