Afbeelding

Floradecora wordt fantastisch

Algemeen

Deze week begint in Messe Frankfurt Floradecora, de nieuwe beurs voor de sierteeltsector.

Op Floradecora gaan de voorlopers van de internationale sierteeltsector op zoek naar de beslissers in nieuwe en bestaande marktsegmenten.
Met een totaal nieuw beursconcept. Oliver Mathys, adviseur en promotor van onze sector was ter plaatse en vertelde ons er heel enthousiast over. "Het wordt fantastisch. De sierteelt vindt zichzelf Champions League. Dit is een Champions League locatie. Een nagelnieuwe hal van 11.000 m2 waar ondernemers in afgesloten cirkels hun relaties ontvangen om te praten over de bloemen en planten, die ze vooraf op tafels hebben gezien. Het is een bijzonder concept en het pakt allemaal heel indrukwekkend uit. Onder leiding van de mannen van 2Dezign zijn zeventig mensen bezig om er iets heel moois en bijzonders van te maken.

Beslissers
Spannend is het ook in de Galleria van Messe Frankfurt. Daar legt 2Dezign de verbinding tussen Christmasworld, de show van seasonal decoration, waar 40.000 beslissers komen en de nieuwe beurs Floradecora. Dat gebeurt met een versiering, waarbij de hardware van Christmasworld wordt gecombineerd met de bloemen en de planten van de exposanten van Floradecora.
Ik wil daar niet te veel over zeggen – de mensen moeten maar komen kijken – maar het thema van de bloemversiering is Surprise, Surprise en daarmee is geen woord teveel gezegd. Het gaat dit keer niet alleen om kerstdecoraties, maar om decoraties, die op meer hoogtijdagen van het jaar van toepassing zijn." 
Kortom, nu al is te zien dat het volgende week bij Messe Frankfurt een bijzondere beurs wordt. En nu maar hopen dat er veel lezers van de Bloemenkrant komen kijken." 

Floradecora vindt plaats van 27 tot en met 30 januari.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant